Laatst bijgewerkt op 4 januari 2022.

Tenzij je een T-shirt draagt ​​en elke dag aan het werk is, is de kans groot dat de gemiddelde persoon de waarde begrijpt van het hebben van een solide rotatie van T-shirts die beschikbaar zijn in je garderobe. Vaak gezien als het off-duty nietje in bijna elke herenkledingfit, presenteert een solide T-shirt een veelvoud aan styling- en gelaagdheidsopties die onze individuele stijlen het hele jaar-ronde ondersteunen.

Hier bij de enige leverancier herkennen we de waarde van het hebben van een solide set T-shirts, dus we hebben een lijst samengesteld van onze keuzes voor de beste mannen-t-shirts die we denken dat je in 2022 moet dragen.

Wanneer het betrekking heeft op het oppakken van een nieuw T-shirt, zijn er een groot aantal aspecten om te overwegen, zelfs als je alleen maar het beste gewone witte T-shirt probeert te vinden. Wil je een Crewneck of V-Neck kiezen? Moet je een lange mouw of een T-shirt met korte mouwen kiezen? Geschikt geschopt, oversized of boxy fit? Er is zoveel te denken om het beste T-shirt te vinden!

We hebben al het gedoe uit dit proces voor u gehaald en hebben een geweldige selectie T-shirts afgerond van een selectie van Europa’s beste retailer. Van high street favorieten tot luxueuze modemerken, ongeacht wat je zoekt, we hebben je gedekt.

Bij het uitkiezen van deze producten hebben we elk item beoordeeld op zijn kwaliteit, fit, ontwerp, comfort en meer, om u de huidige en beste T -stukken te brengen die klaar zijn om uw outfit -essentials naar een hoger niveau te brengen.

Beste t-shirts voor dagelijkse kleding

Of je nu thuis of op pad bent om in beweging te gaan, het is essentieel om een ​​comfortabel T-shirt te hebben dat alle vakjes kan aanvinken en de kloof tussen loungewear en streetwear kan overbruggen. Bij gebruik voor dagelijkse slijtage wil je iets comfortabel, langdurig en draagbaar kiezen, ongeacht het scenario! Dus als u iets probeert te vinden, kunt u elke dag buigen om uw off -taakaanvallen te verbeteren, zoek dan niet verder.

Afbeelding door middel van grootte?
Int’l verzending

Nu kopen

Carhartt WIP Chase T-shirt
Als we het hebben over essentiële kwaliteit van kwaliteit, is het bijna onmogelijk om geen CARhartt WIP te noemen! Gezien het feit dat het werk in de loop van het werk van Carhartt een aantal van de beste dagelijkse goederen heeft geleverd, allemaal met door werkkleding geïnspireerd erfgoed. Dit Carhartt WIP Chase T-shirt is een solide keuze voor iedereen die probeert iets te vinden dat is gebouwd om lang mee te gaan.

Voor wie dit is: deze is het beste voor elke persoon die wat kwaliteitsbasis wil toevoegen aan zijn outfits! Dit katoenen Crewneck T-shirt is duidelijk in ontwerp met alleen het basisgeborduurde Carhartt-logo dat op de borst staat.

Dingen waar we van houden: de kwaliteit van dit katoenen t-shirt voor de prijs is fantastisch! Het is gemaakt van een dik en zwaargewicht katoen dat zijn vorm na wassen vasthoudt. De levensduur is gegarandeerd wanneer het betrekking heeft op Carhartt WIP -goederen.

Dingen waar we niet van houden: de boxy fit is misschien niet voor iedereen, maar als je een fan bent van deze stijl, heb je geluk!

Prijs: £ 35

Beschikbare maten: S-XL

Kleuren: zwart, wit, marine, paars

Materialen: 100% katoen

Waar te kopen: maat?, Zevenstore

Koop hier onze volledige selectie Carhartt WIP -kleding.

Afbeelding door middel van einde.
Int’l verzending

Nu kopen

Air Jordan Jumpman Chest Logo Tee
Als we aan Activewear denken, is het moeilijk om niet aan Air Jordan te denken! Beroemd om hun basketbalbegin heeft het merk al lang overwogen dat vertakt in het creëren van dagelijkse essentiële benodigdheden klaar voor wat de gelegenheid ook is.

Voor wie dit is: deze is het beste voor fans van klassieke witte T -stukken! Een wit T-shirt is het beste voor het plaatsen van een overvloed aan uiterlijk of op zichzelf schommelen tijdens de warmere maanden.

Dingen waar we van houden: we houden van de eenvoud van dit katoenen t-shirt. Het is fundamenteel in ontwerp met het klassieke Jordan Jumpman -logo dat bovenop het witte silhouet met korte mouwen te zien is. Naast deze dri-fit-technologie zal elk zweet gemakkelijk weg zijn en je droog en comfortabel houden.

Dingen waar we niet van houden: vanwege de lagere prijspunt wordt dit T-shirt niet voor de lange termijn gebouwd. Als je iets probeert te vinden dat een beetje een stuk robuuster is, zouden we willen voorstellen om een ​​alternatief te kiezen.

Prijs: £ 20

Beschikbare maten: XS-XL

Kleuren: wit

Materialen: 57% katoen, 43% polyester

Waar te kopen: eindigen.

Koop hier onze volledige selectie van Nike en Jordan Apparel.

Afbeelding door middel van einde.
Int’l verzending

Nu kopen

Stussy basis tee
Geen streetwear garderobe is compleet zonder minstens één item van Stussy. Stussy, geboren uit de surf- en skatescene van Californië en is net zo ingeburgerd in streetwear-cultuur als schaatsen of hiphop. De basis TEE heeft het klassieke logo dat Shawn Stussy gebruikte om in de jaren 80 op boards te krabbelen.

Voor wie dit is: deze tee is het beste voor elke persoon die een klassieke Streetwear -stijl van 90 aan zijn garderobe wil toevoegen.

Dingen waar we van houden: we houden van de logo -print die op dit T -shirt speelt. Het beroemde stussy -logo is te zien in de rugdruk van dit T -shirt, maar ook in een klein borstlogo.

Dingen waar we niet van houden: deze backprint -logo -print kan een beetje te groot zijn voor mensen die proberen eenVeel meer een onderdrukte en minimalistische look.

Prijs: £ 45

Beschikbare maten: S-XL

Kleuren: staal, honing, wit, zwart, marine, groen, geel

Materialen: 100% katoen

Waar te kopen: eindigen.

Koop onze volledige selectie stussy kleding van verschillende retailers!

Beste logo & print t-shirts

Soms wil je iets veel meer dan de basis, dat is waar logo & print t-shirts binnenkomen. Waarom niet een beetje meer uitsteken en een vetgedrukte en kleurrijke print of logo selecteren?

Als u dat onmiddellijke herkenningsaspect aan uw stijl wilt toevoegen, zoek dan niet verder!

Afbeeldingen door middel van sneakernstuff.
Int’l verzending

Nu kopen

Stussy krans pigment geverfd t-shirt met lange mouwen
Nog een klassieke release van cult-klassieke stussy, dit keer een T-shirt met lange mouwen. Het VK is de beste plek om een ​​T-shirt met lange mouwen te rocken, het weer is altijd zo onvoorspelbaar dat het aanpassingsvermogen van een T-shirt met lange mouwen echt van pas komt!

Voor wie dit is: deze is het beste voor elke persoon die wat gewaagde graphics wil toevoegen aan zijn uiterlijk klaar voor de herfst. Zelfs de kleur van deze tee is het beste voor die herfstmaanden.

Dingen waar we van houden: dit kledingstuk is pigment geverfd dat een geweldige look geeft aan de algehele kleur van het stuk vanwege de speciale kleur.

Dingen waar we niet van houden: niet iedereen houdt van een lange mouw. Sommige mensen vinden ze ongemakkelijk of ongemakkelijk en kiezen graag korte mouwen.

Prijs: £ 49

Beschikbare maten: XS-XL

Kleuren: koper, natuurlijk, zwart

Materialen: 100% katoen

Waar te kopen: SNS, eindig.

Afbeelding door middel van grootte?
Int’l verzending

Nu kopen

New Balance Essentials Shoebox T-shirt
Breid je New Balance Collection ver buiten de sneakers uit met dit nieuwe Balance Essentials Shoebox T-shirt! Aangekomen met een groot bedrukt sneaker-logo en een Crewneck Styled-halslijn, is deze T-shirt van katoen-jersey de behoefte aan cop voor elke persoon die een aantal grote prints aan hun kasten wil toevoegen.

Voor wie dit is: dit T-shirt is het beste voor alle fans van New Balance die proberen een frisse witte T-shirt toe te voegen aan hun garderobe-essentials. Met een standaard halslijn en korte mouwen is deze T -shirt het beste voor essentiële gelaagdheid.

Dingen waar we van houden: de New Balance Shoubox Print is het beste voor alle sneaker-heads! Evenals dit is het gemaakt van hoogwaardig stof voor het grootste comfort.

Dingen waar we niet van houden: vanwege het frisse witte uiterlijk kan dit t-shirt vrij snel vies worden! Draag deze niet terwijl je eet.

Prijs: Retail is £ 25, maar u kunt dit ophalen in de verkoop voor £ 15, snel handelen!

Beschikbare maten: S-XL

Kleuren: wit

Materialen: 100% katoen

Waar te kopen: maat?

Koop hier onze volledige selectie nieuwe balanskleding.

Afbeelding door middel van einde.
Int’l verzending

Nu kopen

AAPE Metalic T-shirt
Gevoed door de toekomst levert deze AAPE door een badende aap tee alle sci-fi vibes! Met Japanse streetwear-erfgoed is dit T-shirt een behoefte aan cop voor fans van klassieke garderobe-nietjes.

Voor wie dit is: dit t-shirt is voor fans van futuristische styling en ontwerp! Het AAPE -logo geeft de klassieke filmvibes uit de jaren 80 het beste om wat retro -stijl aan je aanvallen toe te voegen.

Dingen waar we van houden: dit t-shirt is voor fans van Japanse streetwear! We houden gewoon van de moed en de kleur van het logo, evenals de subtiele branding in speciale plaatsingen.

Dingen waar we niet van houden: omdat dit de Japanse grootte is, kunnen dingen kleiner passen, raden we aan om een ​​groter formaat te krijgen, tenzij je opzettelijk een slanke fit -look streeft.

Prijs: £ 69

Beschikbare maten: S-XL

Kleuren: donkergrijs, wit

Materialen: 100% katoen

Waar te kopen: eindigen.

Koop hier onze volledige selectie van AAPE door een badende aapkleding.

Afbeeldingen door middel van Sevenstore.
Int’l verzending

Nu kopen

Parra Photo Finish T-shirt
Bekend om hun gebruik van kleur, is Parra een Nederlands merk van Peter Jensen, een kunstenaar en ontwerper. Jensens Art Focus kan het beste worden weergegeven via grafische T-shirts zoals deze. Als je probeert een T -shirt te vinden met een beetje pop, dan is Parra absoluut de manier om te gaan.

Voor wie dit is: dit T-shirt is een behoefte aan cop voor elke streetwear-enthousiast die probeert een nieuw T-shirt te vinden. Parra is misschien nieuw in de scène, maar hun werk is erkend door collabs met Nike, Stussy en Supreme.

Dingen waar we van houden: we houden ervan hoe opvallende de afbeelding is, deze is een behoefte om voor elke persoon in kunst en kleur te gaan! Daarnaast is dit katoenen T-shirt zowel comfortabel als elegant, waardoor het het beste is om te loungen of op de staplooks.

Dingen waar we niet van houden: deze tee is gemaakt van een dunner materiaal dan sommige van onze andere keuzes, omdat de belangrijkste focus van het merk op het ontwerp ligt in plaats van het materiaal.

Prijs: £ 50

Beschikbare maten: S-XL

Kleuren: wit

Materialen: 100% katoen

Waar te kopen: Sevenstore

Beste premium en luxe T-shirts

We zouden ons allemaal moeten behandelen en wat een betere manier om het te doen dan wat luxe aan onze essentiële lagen toevoegen! Een solide, premium tee zorgt ervoor dat je je beste ziet en je beste voelt. Je krijgt veel slijtage van een t-shirt van goede kwaliteit, of het nu je basis gelaagdheid is in eenUtumn of je statement -stuk in de zomer.

Dus als u wat luxe aan uw uiterlijk wilt toevoegen, bevindt u zich op de ideale plek!

Afbeeldingen door middel van einde.
Int’l verzending

Nu kopen

Gebroken wit oversized jumbo marker tee
Het gebroken wit van Virgil Abloh zal gegarandeerd een duidelijke luxe flair toevoegen aan elke outfit of een garderobe! Dit gebroken witte oversized Jumbo Marker T-shirt is een behoefte aan cop voor elke persoon die een fan is van premium streetwear-stijl en industrieel ontwerp.

Voor wie dit is: dit T-shirt is het beste voor elke persoon die een neutrale structuur aan zijn outfits wil toevoegen! Het basisschema voor zwart -witte kleuren kan in elke outfit passen.

Dingen waar we van houden: we houden van de grote achterafdruk van het kenmerkende pijlenmotief van Off-White! Dit ontwerp is direct herkenbaar bij zowel fans van streetwear als luxe mode.

Dingen waar we niet van houden: hoewel de aanvallen normaal gesproken te groot zijn, kunnen ze zowel slank passend zijn over de dragen en het lichaam. Als u niet zeker bent van oversized fits, zouden we iets aanbevelen met veel meer een klassieke pasvorm in plaats daarvan. Daarnaast is de prijs erg duur, dus zorg ervoor dat je je ideale maat kiest voordat je je committeert!

Prijs: £ 260

Beschikbare maten: XXS-XL

Kleuren: wit

Materialen: 100% katoen

Waar te kopen: eindigen.

Koop hier onze volledige selectie van gebroken wit.

Afbeeldingen door middel van einde.
Int’l verzending

Nu kopen

Vertegenwoordig Varsity Logo T-shirt
Vertegenwoordig een aantal van de beste in de Britse luxe garderobe en hun T-shirts zijn hier een goed voorbeeld van! Gemaakt van het beste Engelse katoen, bieden deze T-shirts uitzonderlijk comfort naast een eigentijdse en elegante boxy fit. Vaak aankomen met reeds verontruste details, zullen deze T-shirts alleen maar beter worden met de leeftijd.

Voor wie dit is: deze tee is een must-have voor elke persoon die een retro-geïnspireerde stijl aan zijn garderobe wil toevoegen. Met de klassieke print en noodlijdende kraag en mouwen zou dit T -shirt niet misplaatst uit de jaren 80 kijken.

Dingen waar we van houden: we houden van de boxy fit, het is het beste voor het maken van die zomerfiten en gelaagdheid tijdens de koelere maanden. Daarnaast is het veel meer een hedendaagse stijl, dus het is goed voor elke persoon die worstelt om nieuwe modetrends te omarmen.

Dingen waar we niet van houden: de prijs kan voor sommigen een beetje in het oog zijn. Desondanks is de kwaliteit gegarandeerd en krijg je tenslotte waar je voor betaalt!

Prijs: £ 89

Beschikbare maten: S-XL

Kleuren: “Vintage White”

Materialen: 100% katoen

Waar te kopen: eindigen.

Bekijk hier ons volledige assortiment vertegenwoordigingskleding hier.

Afbeeldingen door middel van einde.
Int’l verzending

Nu kopen

Cole Buxton Crest Logo Tee
Begonnen in 2014 met de bedoeling om de hedendaagse sportkleding voor de levensstijl van de moderne man opnieuw te definiëren, gebruikt Cole Buxton enkele van de hoogste kwaliteit T-shirts op de markt met alle trui die in Leicester Engeland is gebreid vanuit het beste katoengaren.

Voor wie dit is: dit T-shirt is voor iedereen die probeert een T-shirt te vinden dat bij bijna elke gelegenheid kan worden gedragen. Vanwege zijn frisse en moderne uiterlijk, zal dit T-shirt gegarandeerd je uiterlijk naar het volgende niveau brengen.

Dingen waar we van houden: de boxy gesneden en strakke geribbelde crewneck leen invloeden van bodybuilding t-shirts uit de jaren 60 waardoor de fit zowel speciaal in dit tijdperk als modern is. Evenals dit komt het T-shirt voorgewassen, zodat het niet veel zal krimpen en goed zal verouderen.

Dingen waar we niet van houden: vergelijkbaar met de eerder genoemde, heeft dit t-shirt een hogere prijs, maar ook de kwaliteit is gegarandeerd binnen de prijs.

Prijs: £ 79

Beschikbare maten: M – XXL

Kleuren: “zwart”, “wit”

Materialen: 100% katoen

Waar te kopen: eindigen.

Koop hier onze volledige selectie Cole Buxton.

Eervolle vermeldingen

Hoewel ze de lijst niet hebben gemaakt, moeten we een schreeuw geven aan een aantal andere geweldige T-shirtmerken die kwaliteitsstukken produceren.

Uniqlo & Uniqlo U-een zeer geliefde tussen werknemers hier bij de enige leverancier, Uniqlo biedt een aantal van de beste gewone T-shirts op de markt voor een lage prijs. Bekend om hun indrukwekkende ontwerp en duurzaamheid, zijn de Uniqlo U-aanbiedingen gemaakt van een buitengewone stof van katoen-jersey. Het resultaat is een zwaargewicht T-shirt dat is gebouwd om mee te gaan en zijn uiterlijk te behouden.
Everlane-Everlane’s Premium-Wight schopte Crewneck T-shirt terug

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *